Facebook page

vineri, 19 martie 2010

Broscuta testoasa " Printul Peticel" pentru fiica mea




Miercuri am fost informata la gradinita unde merge fetita mea ca va fi un concurs de creatie dedicat parintilor si copiilor . Concursul consta in crearea de jucarii din materiale reciclabile . M-am gandit: " Doamne , ce ma fac , nu am la dispozitie decat pana vineri. Azi am predat jucarioara.
Asa ca dupa lungi deliberari am hotarat sa fac o broscuta testoasa. Am decupat 2 materiale , partea care se presupunea ca ar trebui sa fie carapace am cusut-o cu ata verde , am aplicat niste cipsuri de abalone. Ochisorii i-am cusut cu ata maro si le-am aplicat niste cristale swarovski . Ca sa fie mai sarmant , voinicul meu avea nevoie de o palarie asa ca i-am facut joben dintr-un capacel de medicamente acoperit cu ata cerata. Deasupra am lipit o perluta ca doar asa-i sade bine unui mic print. De jur imprejur am aplicat la joben fundita de satin .Dupa ce am umplut cu pasla cred ( dintr-o pernuta) corpul , piciorusele , capul, si bineinteles miticania de codita ......voila a luat nastere micul print " Peticel".Aaaaa,am uitat sa va spun ca ochiosul nostru poarta mandru pe carapace o floricica de piele decorata cu cateva margelute. Asta ca sa se faca si el util.Nu?
Azi dimineata , cand am predat broscuta surpriza.... Am fost intrebata " Dar asa-i ca aveati Broscuta?" A cazut cerul pe mine.....eu care m-am chinuit toata ziua .... Bineinteles ca am explicat toata procedura, dupa care am fost intrebata iar: " Dar l-ati cusut la masina?" .....
NUUUUUUUUUUUUUU, cu manuta mea stalcita si batatorita de la margelit....... Asa ca am fost tare necajita ca printul nostru a fost confundat cu o jucarie chinezeasca de la consingnatie dintr-o statie de autobuz..... . Il dedic tuturor copilasilor care se mandresc cu parintii lor. Iar Peticel isi da jos jobenul in fata domniilor voastre .

4 comentarii:

  1. Unui domnisor sarmant
    Peticel, sufletel
    Cate-n lume-auzi si vezi
    Prea putine tu sa crezi
    Ochisorii tai de perle
    Doar spre mama si Andrada
    Sa clipeasca, si nu pierde
    Din ocheade veseloase
    Cele doua mandre fete!
    Frumusel si elegant,
    Cu manta de sarbatoare
    Ca un mire floricel
    El se pleaca
    Si cu glasul mititel
    Ca un bujorel sfios
    Da onorul Peticel!
    Cu drag, cineva care va iubeste

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convinsa ca veti castiga concursul!!Cu asa mamica talentata nici nu-i de mirare...Ma bucur nespus ca ti-am descoperit blogul!!Este absolut superb!Am vazut aici obiecte pe care mintea mea refuza sa creada ca le-a creat o fiinta umana...Felicitari pentru toata munca si talent si imi mai e clar ceva:cele mai frumoase bijuterii de pe aici sunteti voi doua ,tu si fetita ta!

    O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ai primit o multime de premii de la admiratori, dar am si eu un premiu de acordat, iar tu esti printre artistii pe care ii apreciez in mod deosebit.
    Pentru a intra in posesia lui trebuie sa intri pe blogul meu...sa salvezi poza si sa o afisezi la tine pe blog...si sa citesti si celelalte instructiuni. Felicitari!
    Madeline
    http://petrabijoux.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Peticel este minunat!Felicitari pentru toate bijuteriile de pe blog, lucrate cu migala si suflet!

    RăspundețiȘtergere