Facebook page

miercuri, 30 martie 2011

Colier statement- dantela,piele, matase naturala dupioni, ultrasuede , onix, lapis, aventurin, turquoise , nasturei vintage anii 50

Colier realizat cu piele intoarsa albastra, matase naturala dupioni gri argintiu, dantela turquoise /negru, 9 margele cabochon din sticla in nuante de verde albastru, lila , margelute toho , perle de cultura , margele de turquoise, lapis, onix,aventurin,nasturei vintage anii 50 din sticla neagra bordurata cu auriu , cristale diverse .Marginea este cusuta pe 2 randuri pentru efect dantelat cu margelute toho verde peacock/ i bronz si margele de aventurin .Colierul este prevazut cu un lantisor auriu lung pentru a fi purtat atat pe spate cat si adus in fata .Am refacut acest colier insistand mai mult pe nuante de verde. Prima varianta a colierului avea mai multe nuante de albastru.
INDISPONIBIL
PRET 165 RON




4 comentarii:

  1. superb.
    nu am cuvinte in fata unei bijuterii atat de atent lucrata,si atat de... superba.
    am ramas pur si simplu fara cuvinte.
    felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scos colierul in public, ieri si azi. Nu pot sa numar pe degetele e la 2 maini, cata lumea mi-a cerut sa-l vada mai de-aproape, sa-l atinga, sa le spun din ce tara l-am cumparat, cati euro m-a costat, din care magazin l-am cumparat. Of,am obosit dar cu o mandrie si cu gratitudine fata de dumneaoastra pentru munca extraordinara si suflul special, unic dat de creativitatea pe care o detineti.Am fost teribil de mandra cand le-am spus tuturor ca a fost facut hand made, in Romania decatre cea mai talentata persoana pe care am avut placerea deosebita s-o cunosc..virtual ce e drept :P. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. OH, va multumesc si eu la randu-mi pentru bucuria pe care mi-ati adus-o prin cuvintele frumoase.Sa-l purtati cu multa placere si sa va poarte noroc!

    RăspundețiȘtergere