Facebook page

vineri, 15 aprilie 2011

Set mireasa bratara si cercei- matase laminata auriu antic, argintiu, perle swarovki cream rose, cristale , accesorii argint 925 REZERVAT

Set mireasa bratara si cercei realizat din matase laminata auriu antic si argintiu, perle swarovski cream rose, margelute toho ivoir si alb opalescent, rondele cristal efect Aurora Borealis,perle cultura, accesorii argint 925 REZERVAT Se realizeaza in urma unei comenzi
REZERVAT
PRET 135 RON






16 comentarii:

  1. Buna seara! Ma intereseaza produsul pe care il oferiti si pentru o posibila colaborare as dori sa-mi spuneti dimensiunea exacta a cerceilor si daca bratara poate fi adjustabila. Astept raspunsul dvs cat mai curand si cu mare interes. Va multumesc anticipat! O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. entuziasmata fiind ca am gasit ceea ce-mi doream pentru ziua cea mare... am omis sa oberv culoarea perlelor cream-rose. Doar culoarea aceasta este disponibila: m-ar interesa ceva pe alb pentri ca rochita mea este alba si in partea de sus are perle de culoare alb-sidef. Imi cer scuze pentru insistenta. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Perlele pot fi albe , desigur. Bratara este reglabila datorita lantisorului de prelungire.

    RăspundețiȘtergere
  4. In cazul acesta doresc sa comand setul dar nu inainte de a-mi spune ce dimensiuni au cerceii... Dupa raspunsul dumneavoastra, va voi contacta telefonic pentru a a pune la punct detaliile legate de livrare. Va multumesc!O zi buna!Ana G.

    RăspundețiȘtergere
  5. As dori si eu sa comand un set, tot cu perle albe, pentru ca rochita mea este alba si m-ar interesa in cat timp le puteti face. Evenimentul va avea loc pe 3 iulie, deci as avea nev de ele cel tarziu pe data de 1 iulie. Daca este posibila realizarea lor in acest scurt timp as dori sa comand acest set.
    V-am sunat, dar nu ati raspuns. Nr meu este cel cu 899 la sfarsit. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da il pot reface pana pe 1 iulie . Va rog sa reveniti cu comanda pe mail sau telefon. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. buna seara daca fac comanda de un set de genul asta cam in cit timp ar veni comanda?eu am nunta pe 23 iulie.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Dureaza am o saptamana de la plasarea comenzii care se face pe mail continand date de livrare, nr de telefon si numele complet.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua! M-ar interesa si pe mine acest set, va rog sa imi spuneti cum sa procedez pentru a-l comanda. Va multumesc! O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  10. va rog sa ma contactati pe email: mboproiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna, ma numesc Teodora si as dori sa stiu daca bratara se poate face mai groasa si cerceii mai lungi, gen candelabru, si daca i se poate adauga si pieptene? multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Da , se poate reface in functie de dorinta dumneavoastra. Pentru detalii va rog sa imi scrieti pe mail

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua! Ma intereseaza acest set! Daca ma puteti ajuta nr meu de tel este 0732 753 726

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna dimineata ! Setul se poate reface cu perle albe .Ma puteti contacta pe mail mboproiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere